Entry: SEMBUR RACUN! Feb 16, 2008



Assalamualaikum...

Setelah lama aku tak update, kali ni aku bebetul nak update balik. Memang dah banyak kalia ku cakap nak idupkan balik blog ni, tapi tu la. Tuntutan kerja banyak, then aku tak banyak kemudahan macam zaman-zaman dulu. Tapi sekarang dah ok balik, dan aku berazam nak blogging balik. Ntah la, sayang pulak kalau aku asyik nak biarkan blog ni macam ni. Aku ada banyak bahan nak kongsi dengan korang, tapi selalu tak kesampaian.

Semalam aku gi interview dengan pelakon Indonesia yang berlakon filem anak dengan Erra Fazira dan Ida Nerina. Ok gak la mamat ni, tak sombong walaupun umur dia dah 32 tahun. Dia bawak watak doktor psikiatri dalam citer tu. Tapi bila dia kata dia dah kahwin, ramai la yang makan hati. Hahaha... Kalau ada yang ingat, dia ni pernah berlakon filem Brownies.

Malam pulak, aku pergi tengok siaran langsung Gelanggang Raja Lawak. Memang lawak sebab ini la kali pertama aku pergi tengok. Sejak musim pertama, aku memang tak pernah pergi tengok live. Musim kali ni macam best lak. Malam tadi aku tengok la show Ketampi, Nabil, Shah, Pak Tam, XN3 dan Cham. Nabil dengan Cham nyer lawak memang best. Gila-gila betul. Cuma aku tak puas ati sebab Ketampi lak yang kuar.

Pada aku la kan, XN3 tu memang tak best. Selama aku ikuti persembahan diorang kat TV pon, aku memang tak rasa persembahan mereka boleh dipanggil lawak. Macam Shah pulak, memang tak bagus mana pun malam tadi, tapi ada beberapa minggu Shah tunjukkan persembahan yang bagus. Macam XN3 memang tak pernah best. Tapi dapat undian tinggi. Aku ingatkan AF je yang ada undi sebab favourite. Rupanya dalam Raja Lawak pun ada.

Lepas abis semua, aku lepak makan nasi lemak kat belakang Wisma Ali Bawal tu. Terjumpa la Pak Tam dengan Along Cham yang tengah makan. Sempat la borak-borak. Kebetulan Pak Tam orang Kuantan, so keluar la slang Pahang sikit-sikit. Hehehe... Then Shah pulak muncul. Dia cakap, memang persembahan dia tak bagus malam tadi. Tu yang sampai lari ke belakang pentas masa Ketampi diumumkan terkeluar. Nangis rupanya!

Nanti aku masukkan la gambar. Tak sempat nak taruk arini. Daa...

   1 comments

clara
April 5, 2008   02:48 AM PDT
 
taruk la gmba yek..nk tgk!! huhu..

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments