Entry: SIAPA SHAFIQ? Mar 19, 2008



ASSALAMUALAIKUM...

Siapa Shafiq? Itulah tajuk posting aku ari ni. Aku mendapat khabar berita yang ramai tertanya-tanya siapakah gerangan warden atau RA baru AF6, Mohd Shafiq Isam. As I wrote on previous entry, silap-silap orang bantai AFUNDI dia pulak. Hehe... Nak wat camana kan, setiap musim semua RA hensem-hensem belaka termasuklah Abang Askrul (ni yang paling hensem! Hehe!). Kali ni, si Shafiq pulak yang ditugaskan menjaga kebajikan pelajar lelaki musim keenam ni. Secara peribadi, aku kenal jugak la Shafiq ni sebab pernahlah minum semeja dengan kawan-kawan dia yang lain. Tak sangka pulak yang dia ni boleh terbabit dalam AF6 kali ni. Patutlah tengok Diari kali ni macam kenal je mamat nih. Rupa-rupanya Shafiq.

      

Shafiq ni sebenarnya banyak terlibat dalam modeling. Apa taknya, mamat nih tinggi, bertubuh tegap dan hensem orangnya. Kali pertama aku kenal dia selepas rakaman rancangan Oh! Lelaki! yang ketika itu artis undangannya adalah Mawi dan pereka fesyen, Bon Zainal. Umur dia baru 25 tahun (tapi belum cukup sebab lahir 24.12.1983), berasal dari Johor Bahru dan ada bisnes sendiri. So no wonder la dia leh 'cuti' kejap untuk jadi RA.

     

Ok la, aku pun nak kongsi dengan korang antara koleksi gambar Shafiq ketika terlibat dalam modeling. Kalau ada yang perasan, mungkin ada nampak. So kepada peminat Shafiq, enjoy the pics ya!

Dari kiri - Syed Amir, Aliff, Idris dan Shafiq

Korek punya korek, akhirnya aku jumpa balik gambar aku dengan Shafiq. Kebetulan masa tu aku dengan Rizal AF5 nak melepak dekat Pelita Bangsar ak.a HQ, so terjumpa Shafiq dan kawan-kawan dia. So kami pun melepak la sekali.

Aku dengan Shafiq @ Pelita Bangsar. Kat belakang tu si Rizal menyelit sama...

   34 comments

Belstaff UK
July 4, 2012   02:33 AM PDT
 
It's great to hear from you and see what you've been up to. In your blog I feel your enthusiasm for life. thank you.,411983,http://juandanza.blogdrive.com/comments?id=152
france baskets jordan
May 2, 2012   03:41 PM PDT
 
For this statement, Jochen Zeitz argued that a considerable part of the product had being through wind and rain to counter the trend of fail for decades,593335,http://juandanza.blogdrive.com/comments?id=152
Pandora Charms
April 23, 2012   01:50 PM PDT
 
I have been taking splenda for several months. Just lately I realized that the moles on arms and especially legs had increased.By a sudden impulse while visiting my doctor for something else I showed the increased moles to him on one leg. He pointed out that two of the moles did not look good, he sent one small part of one of them to the lab and it came back as pre- cancerous. Both moles have been removed since. No more splenda for me.,173629,http://juandanza.blogdrive.com/comments?id=152
2012 Jordans France
April 16, 2012   12:52 AM PDT
 
I'd be interested in hearing. The TOS seems rather clear that it is not unless expressly approved by Amazon. I guess if the library got it in writing then they would be ok. ,696344,http://juandanza.blogdrive.com/comments?id=152
Namenafizie
March 28, 2010   11:28 AM PDT
 
hensem giler
aishah
July 4, 2009   06:58 PM PDT
 
aku raser cam knal mamat ni dier dlu scool kat sek men tun habab lau tak salah la..class mate aku maser skola agama time tu cam nerd jerk agknyerla...
Admin Fiq Online
June 30, 2009   07:24 AM PDT
 
Nama saya pown shafiq.. heheheh call me fiq online or search google @ yahoo "Fiq Online". Sure anda tahu siapa fiq online.. HEHEHE
Name
May 11, 2009   01:58 AM PDT
 
dia bukan org jb ler..
org simpang rengam, johor..
cumi2
April 25, 2009   06:19 AM PDT
 
x pegi adik dia kawen ke???
dia sgt hot ok and frenly!!!!
yourshop.cc
December 4, 2008   02:38 PM PST
 
http://www.watchesforsale.us
melerts
September 8, 2008   12:30 PM PDT
 
wah, melerts u ollssss
nadia
May 29, 2008   10:54 AM PDT
 
hensem la .
abg shafik .
nice . .
Name
May 28, 2008   06:04 PM PDT
 
sape nk email chapik td???nak ker?sy x-gf dia..
aurora_16
May 26, 2008   11:59 AM PDT
 
adoyai~~encemnye shafiq nih...cair aku...hak3!
tia
May 24, 2008   09:00 AM PDT
 
he is soo handsome...hhmm..dieww adew email???frendster keww??myspace keww???
nadia
May 22, 2008   10:44 AM PDT
 
shafiq ada email tak hehhe
ah~ko
May 19, 2008   06:34 PM PDT
 
profil pasal RA yg perempuan tu takde ke? musykil gak coz muka dia ala-ala maya karin... kalau tak silap nama dia mariam kn? tolong la tulis pasal dia...
arwish
May 17, 2008   10:51 PM PDT
 
heEee..gorgeous..good looking...send my regards to him ya!!!!!!
Unknown
May 15, 2008   05:33 AM PDT
 
Bese je c shafiq ni.. Pe yg ensemnye??
unknown
May 14, 2008   10:56 AM PDT
 
handsome nyaaaaaaaa..
thanks Juan! cam tau2 jer Syafieq nie banyak peminat.. aww..

masa Diary pertama, i only mcm terpaku mata kat Syafieq bkn pelajar.. haha
syafiqah
April 26, 2008   10:48 AM PDT
 
ape2 pon die oang kampong gurgurl.....oang joho
zalea
April 20, 2008   09:13 PM PDT
 
juan if u read this note,plz email me immediately.
miss_zalea@yahoo.co.uk
iera
April 9, 2008   10:25 AM PDT
 
muka dia ok,ok je..tak la jambuu sangat mcm kwn dia kat restoran tue..
iera
April 9, 2008   09:11 AM PDT
 
thanks coz i only think who shafiq actually..
Grah
April 5, 2008   10:06 AM PDT
 
juan saya nak mintak email syafiq saya minat sangat kat dia tolong bagi email dia kat saya ye..email saya Grah_162@hotmail.com
pelangipetang08
March 29, 2008   02:01 PM PDT
 
thanks for pix Juan...mmg ensem shafiq nih..hehe....Juan...rajin2 jengok la nadiafc.com...kita ada letak link Juan kat sana tau :)
visitor
March 29, 2008   12:59 AM PDT
 
Tak nmpk sgt "kewardenannya"
Tegas sikit boleh x?
Tgk asyik melepak ngan budak2 AF kat meja mkn je
fatin
March 25, 2008   07:58 PM PDT
 
1st reason sy tgk af6 ialah nk tgk abg shafiq..hehe
student blakang kire..
JuanDanza
March 24, 2008   01:56 PM PDT
 
tak la auntie... dia nih ok.
berani jamin dengan sirim dia bukan jenis perasan...
cuma dia nak biasakan diri sbb dia bukannya penah buat kerja nih...
auntie
March 24, 2008   10:52 AM PDT
 
mamat ni memg encem tapi hmmm semacam je...prasan byk kot..he he he
zzarm
March 23, 2008   01:12 AM PDT
 
amboi haruhi...
am supe je kite..
huhuh....
tp thanks alot coz info tu mmg best gilew...
sampai dh gile dh...
dulu tgk die kat mcm2 aznil...
skrg kuar g tgk lg...
heheh...
Haruhi
March 21, 2008   10:57 PM PDT
 
thanx for d info... mmg emcem... tujuan utama tgk diari ari2... sbb nak tgk abg shafiq ni... i lyk... hihihihi...
kuzee
March 21, 2008   02:57 PM PDT
 
merembes jap...
caca
March 20, 2008   02:58 PM PDT
 
hensem..hensem..hensem..hensem..

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments