Entry: SEPETANG DI AKADEMI Apr 11, 2008



ASSALAMUALAIKUM

Actually posting ni, just aku nak share ngan korang mengenai pengalaman pertama aku pergi ke akademi untuk menemuramah Hetty Koes Endang yang menjadi tamu untuk minggu ini. Kehadiran Hetty sebenarnya sempena persembahan Minggu Setiausaha yang menampilkan diva Indonesia itu di Sime Darby Convention Centre, Bukit Kiara pada 17 April dan 18 April nanti. Alang-alang dah ke sini, tambah pula Ramli MS yang jadi music director persembahan Hetty nanti, dia dibawa bertemu dengan pelajar AF6. Aku pula ditugaskan menemuramah Hetty. Aku tak la naik sampai ruang pelajar sebab memang tak boleh, so dengar-dengar je la dari kejauhan masa diorang berlatih. Bagus la jugak, time berlatih macam ok je dengar. Harap-harap ok la.

Kat bawah ni aku just nak share a few pic yang kitorang amik suka-suka semalam. Ada la jugak si abang RA, Shafieq. Aku memang nak pass majalah yang ada muka dia tu. Ala, yang cover Lufya dengan Ika tu. Isk... Macam tau-tau je dua-dua tekeluar...

Sempat pose lite-lite kat lobby tu. Semua pics pelajar ada, sape dah eliminated ada tanda...

Bersama Ibu Hetty Koes Endang..

First time aku interview dia berdepan sorang-sorang...

Abang Iwan ni prefect sekolah aku masa aku form 3 kat VI. Dia dan kawan-kawan prefect lain penah buli aku ngan member aku Adi Amri dalam prefect's room. Hanya budak VI je yang tau betapa kejamnya mereka hahaha!

Abang Iwan & Kecik. Sape nak photographer yang bagus untuk pape majlis, panggil la diorang. Gerenti beres!

Kitorang saja je buat iklan majalah Aksi sat...

Last but not least, khas untuk tatapan peminat Shafieq. Enjoy!

   4 comments

Ainee
July 10, 2008   10:56 PM PDT
 
Suka tengok Hetty Koes Endang tu..masih sweet lagi...
nonie
June 9, 2008   10:20 PM PDT
 
teringat balik aku bila dengar ayat drp ibu Hetty Yg mengelarkan kak ogy sbg ibu kartini.sampilah terbwa-bwa ke konsert yg seterusnya,rugi org x tengok konsert pd malam 2,uh,,gamat giler di buatnya,
fairul
May 28, 2008   09:57 AM PDT
 
hahaha..apsal ko tak ckp org lain buli ko....
aku sekelas dgn ko tak buli kan....
aku suka ngorat ko dgn adi amri aka ida irma
yuz_fairuz
April 16, 2008   10:29 PM PDT
 
adi amri?
adi amri dato' sulaiman yg dok kt melawati tu ke?

sekelas tusyen tu,masa form 3 kt emkay huhu

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments