Entry: ON TV! Apr 18, 2008



ASSALAMUALAIKUM

Kepada semua, aku akan muncul sebagai salah seorang panel dalam rancangan talk show Generasi Y. Rancangan ini dihoskan Awal Ashaari, ditayangkan secara langsung Ahad ini jam 12 tengahari menerusi RTM1.

Dalam rancangan yang dijalankan dengan kerjasama Kementerian Belia dan Sukan itu, minggu ini memaparkan persoalan mengenai program realiti TV. Pendek kata kena mengena jugak la dengan keje aku kan.

Ok la, kalau korang ada masa, tengok la. Maybe sape yang tengok Melodi boleh alih-alih ke TV1 kalau time iklan tu. Hehehe...

Takut gak nih, tapi aku rasa aku leh buat...

   15 comments

Moncler Online
April 27, 2012   05:54 PM PDT
 
HHH Yes, the design of national policy is important, how our economic development plans for the next five years, how the implementation, how to make our economy even faster. Are designed to advance our focus to invest money in what ways it should be carefully arranged.,115299,http://juandanza.blogdrive.com/comments?id=160
Online Generic Levitra
January 2, 2012   03:17 PM PST
 
A very nice post.Thanks for sharing such a useful and helpful information with us.
Eunice27Lyons
February 25, 2010   03:23 AM PST
 
Usually, some teachers are willing to analyse the term paper essays writing technique of their students, however not all students are able to write professionally because of lack of knowledge and other issues. Therefore, a <a href="http://quality-papers.com/topics/communication_and_media_essays">media essay writing</a> service would aid to create the good essay professionally.
pakcik sedara hang
August 10, 2008   08:56 PM PDT
 
eh nape pak jang email x jwb haa.. ada masa bg add ym ke kalo ada, no phone pun dh ghaib entah kemana.. pak jang ganu.. lama x dgr kabar org belah pahang ni.. lama x ziarah
faj
June 20, 2008   03:59 PM PDT
 
bila aku nak jumpa nubhan ni aku teringin sangat nak jumpa dia.
Nad
June 14, 2008   12:40 PM PDT
 
bila nak update blog ni juan???
hehe
nonie
June 9, 2008   10:45 PM PDT
 
Insyallah aku pasti akan menontonnya and siap bagi komen lagi,
pondan slim
May 29, 2008   02:10 PM PDT
 
cik pondan gemuk...
baik ko tutup jer blog ko ni... bsersawang dah...
farfar
May 17, 2008   04:51 AM PDT
 
Attention to all Nubies!!

NUBIES!

Please VOTE LIKE YOU HAVE NEVER VOTED BEFORE.

Based on latest info, Nubhan will be performing his solo song LAST, followed by the duet with Stacy, and then konsert habis. Kira lagu solo Nubhan dan lagu duet Nubhan penutup konsert.

This means if you wait until the end of the concert to vote, most likely your vote will jam cos traffic akan heavy and kira undi rosak.

And there is a high possibility that more than 1 student will be eliminated.Probably 3 or maybe 2 so please VOTE early!!!Vote 30 mins before concert starts and keep on voting till the line is closed so that Nubhan's votes may register!!

So VOTE AWAL!!!

Tolong sebarkan info terkini ini kepada semua Nubies. SUPER-CRITICAL!
Idza
May 4, 2008   02:09 PM PDT
 
wah..wah..wah..
bukan main lagik!!
Ben Fauzi
April 23, 2008   06:22 PM PDT
 
Wah Juan meletops sejak kuwar dari BP ni..

Ingat lagi tak kat aku...Bennie Anjung dulu...sekarang dah berubah arah ke Berita Harian...

Bila nak lepak2 makan ikan bakar lagi Juan? Dah lama tak bergossip ek...

Chow dulu beb
maelbest
April 22, 2008   11:31 PM PDT
 
juan!!!ayoo,..ade exam la ahad ni,..27hb kan,..pg n ptg lak tuh,.cemane nk tgk,..bkn tkt tgk juan,..nk tgk host program tu skali,..aduiii,..ala,..suh a rtm posponed,..buleh???hahah
stabuxguy
April 22, 2008   01:57 PM PDT
 
ensemnyer syafieq tu kan juan... huhuhu.... bertuah empunya badan... :)

kem salam kat dia nanti ek...

K.
ms_world
April 18, 2008   07:38 PM PDT
 
hi juan,
wow, tabik u laa!
gud luck ya!!
1745
April 18, 2008   05:24 PM PDT
 
gudluck!!

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments