araaz » Salam Sahabat Blog lama.hee, araaz nk maklumkn alamat blog baru (umur baru 5 hari) lawt la yerk - http://araaz-man.blogspot.com
putri » jemput jenguk my blog..
Duniamistik » Menyingkap Rahsia Khazanah Dunia mistik. Layari:- www.duniamistik.blogmas.com
cik kut » tija
cik kut » tijaaaa
cik kut » tijaaa
Kulop Besar » ngko x nak melawat koyan ?
Laila » salam..hye guyz...jz support msian industry...bg komen membina dan ikhlas dr hati..af7 kali ini better dr af6...jz my opinion la..cz diorg x ssh nk diajar...jz nk polish jer...
one O-two » juan one otwo ni...nk tnya gmbar yg jaun ambk dkat era aritu ada x
ZicZac » kehkhekhe... still membosan kan,,,, transformasi out,,,,
joe » hahahaha
ZicZac » dah la stage nak tiru mcm rancangan realiti lain.... aduhhh... makin hilang identiti af nih
ZicZac » aku rasa... tgk rajalawak lagi best dari tgk af7
ZicZac » bangang punya transformasi AF7... .. harap gah pada nama transformasi je... lain out...
ZicZac » SEPAH best
konsertaf » saksikan ulangan video af di http://konsertaf.blogspot.com
ZicZac » mana geng2 dulu...
ZicZac » dengar lah wahai teman, dengarkan pesanan.... SEKALI KENA..MENYESAL TAK SUDAH
ZicZac » SEPAH best
ZicZac » cuba cuba lalu lalang balik kat sini
ZicZac » lalallalaa
Juan Danza » aiyak... ada org nampak aku kat pdg besar ke? tak tego pon...
farid » juan...hari ahad 25.1. bukan ada kat pdg besar ka?
aqmar » ade owg tak nie..ada sokln nk tnyer
aqmar » hello
rahsia » juan bley ke af 7 ni tunjuk kn kemampuan?? n pakaian yg sesuai ngn lgu?? hope jgn ahh ambk C DIE lg...
rahsia » juan bley ke af 7 ni tunjuk kn kemampuan?? n pakaian yg sesuai ngn lgu?? hope jgn ahh ambk C DIE lg...
konabaring » juan..nape mengelak geng2 lama..anak aku dah nak kuar dah ni..kiranya 9 bulan tak tegur sapa dgn ko..ape pun, blog gue udah bukak kembali..sape2 sila klik nama gue..ngehngehngeh
dwemer » salam.... fuh lama sungguh x lalu kek sini....apa citer sekarang
aF » assalamualaikum juandanza masuk tv nampak?? xbar nak dengr juandanza nyanyi lgu basikal??? kakakak
Fiq Life » Assalamulaikum w.b.t , fiq dapat add url nie dari best malaysia site.. kira okey lah tu RANKING ke 138 ! fuhhh color full kat sini.. rajin2 lah masuk blog fiq.. --> www.fiq-life.blogspot.com
Jezz » Assalamualaikum Juan... Salam Lebaran dan Maaf Zahir Batin..
Kasih » salam juan... buat apa yg rasa perlu tanpa peduli kan apa pandagan negatif org.. akak always wt u dear... go babeh
ben » nk kongsi masalah tak?kalong_ben_84@.com.my
ben » 0124292308_ben
ben » nk knl?
ben » nk kongsi masalah tak?kalong_ben_84@.com.my
haiza » bykkan b'sabar...
Elynn » Classsssss..blog anda pinky ...i love this templete...Nice ,....
bEGOr>TenoK » zzz
bEGOr>TenoK » blog sampah sarap...Lego,,wuahahaha
permatang pauh » ntah ape-ape ntah
Juan Danza » blog aku, sukati aku la bodo!
Gile2 » blog mende ni,..juan danza macam pondan jekk..lebikk
Gile2 » blog mende ni,..juan danza macam pondan jekk..lebikk
romiflizz » halo...silalah jua ke blogku http://romizunaidi.blogspot.com
sikucinghitam » hel0..silalah ke blog ini http://sikucinghitam.blogspot.com
permatang pauh » biar bijak mengundi
permatang pauh » saksikan
ain » hai..menarik cerita u nie..
m » k
belontok » gampang
myra316 » salam
azzurri » www.mydiaryforstrangerstoread.blogspot.com
baby » hiiii
dafi » boring
LEMBIK » blog lembik...wakaka
aliya » curlastt....blog ponen skang.uol ade letak mandrem dlm blog skals tak?haha.mak pose cantek jerk nie http://aliyamaisara.blogspot.com
NDR@nadiafc » salam juan,,ler ko asrama felda KL kew??aku asrama kuantan,,hehe weh ko dah join alumni asrama felda kew??jom join,,hehe teruja aku tau ko asbkl
eeloicede » BR JE
eeloicede » hye
Adam » aloppp
IMAHLENGGOk » kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,...
syahnur » salam
mr zul » salam
ieka » aloo..juan lme x dgr cte.. windu la kat u..huk2
Zach »
zerd » juan ur blog too heavy T_T
PMB » blogger terbaik..katanya. tahniah
PMB » haii ... singgah menjengah..! salam
daniel » boleh kenalan...
daniel » HAI
daniel » hai....
LEMBIK » dah jadik HANTU balik blog ni..wuakakakakaka
mr zul » salam..mari mendownload software, mp3 tarannum & al-quran di blog saya..terima kasih
mr zul » salam...ramainya peminat af..apa kata sekali seklai layari blog saya , kita rebut ilmu akhirat
pelanggan astro » hiii... ble tak suggest kat pihak astro, lagu listen by beyonce untuk stacy... tq
kona » laaa budak equal star yg poyo2 tu ke..ekekeke
HK23 » Mungkin HK23 ko brp cam kut... Klu aku tulis HK_Ariiiz23, rasa2 ko cam tak?
HK23 » Waaaaa...sampe hati x hengat gue....
epi » wah2 masuk tv x habaq yer....nak kena silamban nie...nsb baik aku terbuka tv1 pagi td...kalu x tahu..congra along...huhuhu
isza » hai juan, still remember me? i bg klu ckit lah kat u.... orang batu pahat..
JuanDanza » ye fit... peciter..
afitri » hi
afitri » sape ade kt sini..sume ade lagi ke??
afitri » allo...
Grah » Juan saya nak sangat kenal dengan syafiq saya minat giler kat dia,saya brunei tau
JuanDanza » siapakah HK23?
pdls » hensemnya shafieq
pdls » hensemnya shafieq
terdesak » we korang bleh tolong x??lagu pe yang nadia nyanyi minggu ke 3??plizzla..
atie » shafiq ada frendster tak??
grah » saya nak email syafiq juan tolong add email saya kat Grah_162@hotmail.com
SubCon » woooo
SubCon » lampirrr
zzarm » assalamualaikum
ain » juan..mane nk amek pix shafiq ney..suke la tgok muke dier...
JuanDanza » Eddie... plz email me. my email ada kat bawah. tq
E'e » ello
BeLunCas » Ciwak...ke KiwaK...uhuhuhuh